Factuur&Go voor ledenverenigingen

Naam *
Naam

Een vereniging draait op de inzet van zijn medewerkers, maar kan niet overleven zonder de bijdragen van zijn leden. De ervaring leert me dat het innen van die ledenbijdragen een erg arbeidsintensief werk is. De werkelijke kostprijs van deze administratieve bezigheid komt echter nooit aan de oppervlakte doordat de werkuren vaak op vrijwillige basis gepresteerd worden.

Ledenadministratie wordt gekenmerkt door gestandaardiseerde handelingen die gemakkelijk geautomatiseerd kunnen worden.

Vertrekkend vanuit de succesvolle facturatieapplicatie Factuur&Go ontwikkelde PD-Consult een variant gericht op maat van ledenorganisaties. Het idee dat u in één ‘klik’ uw debetnota’s (vraag tot betaling lidgeld) kan opslaan, afdrukken en/of verzenden per mail zal u wellicht aanspreken. U hoeft ook niet te investeren in bijkomende software, Factuur&Go is een Excel-gebaseerde applicatie. 

Een greep uit de beschikbare functionaliteiten van Factuur&Go Voor Ledenverenigingen:

  • Afdrukken, opslaan (pdf) en verzenden naar alle leden in één klik
  • Geautomatiseerde opvolging betalingstermijn
  • Eenvoudig aanmaken en verzenden van rappel bij laattijdige betaling
  • Koppeling met bankexport door gebruik te maken van de gestructureerde mededeling: betalingen worden automatisch geboekt, dus geen eindeloos opzoekwerk in de bankafschriften

Tijd investeren in een uitgebreide administratie is meestal niet het doel van een vereniging. Door gestandaardiseerde taken te automatiseren verhoog je niet alleen de professionele uitstraling van je vereniging, je krijgt ook tijd om de werkelijke doelen van je vereniging na te streven.

Factuur&Go bestaat in verschillende versies, helemaal aangepast aan de behoefte van uw organisatie. De applicatie is in twee formules verkrijgbaar als licentie. Ofwel betaald u een eenmalige fee en hebt u onbeperkt gebruiksrecht, ofwel kiest u voor de jaarlijks hernieuwbare fee.

Maakt u uw debetnota’s nog in een tekstverwerker? Of vertrekt u steeds van de vorige om een nieuwe aan te maken? In dat geval is Factuur&Go alvast een eerste stap naar optimalisatie van uw administratieve flow.